top of page
  • Foto van schrijverKarine

Verrassing bij de post!

Bijgewerkt op: 10 nov. 2023


Vandaag vond ik mijn EFIAP onderscheiding bij de post!

De EFIAP (Excellence FIAP) onderscheiding wordt uitgereikt door de Fédération Internationale de l'Art Photographique (FIAP), een organisatie die zich richt op het promoten van de fotografische kunst over de hele wereld. Om deze onderscheiding te behalen, moest ik minstens 250 acceptaties met 50 verschillende foto’s verdienen in internationale wedstrijden, verspreid over ten minste 20 verschillende landen.


De EFIAP onderscheiding is een erkenning van mijn fotografische vaardigheden en inzet voor de kunst. Het heeft mij aangemoedigd om door te gaan en te blijven streven naar exellentie in mijn werk.


Ik ben dankbaar voor deze prestatie en hoop dat ik anderen kan inspireren om hun eigen prestaties te behalen. Het heeft de nodige moeite gekost om de EFIAP onderscheiding te behalen, maar het was zeker de inspanning en tijd waard. Ik ben er trots op dat ik de uitdaging ben aangegaan en deze onderscheiding heb mogen ontvangen.


Dit is één van de foto’s die naast acceptaties ook nog een prijs heeft verdiend. Het is de ‘Gouden Tempel’ bij Kyoto in Japan. Ik ben er best trots op dat het me gelukt is om de indruk te wekken dat er geen mensen in de buurt waren bij deze drukke toeristische trekpleister.


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page