top of page

KARINE VAN DER WERF  EFIAP QPSA

Hallo, mijn naam is Karine van der Werf en ik ben een natuurkundig ingenieur (HBO) met een passie voor fotografie.

 

Na 30 jaar te hebben gewerkt in de wondere wereld van de (dunne film) zonnecellen en de energie transitie, richt ik me nu op de arbeidsveiligheid van mijn collega's en volg ik de studie Hogere Veiligheidskunde (HVK). Maar in mijn, tijdelijk, schaarse vrije tijd, kun je me achter mijn camera vinden.

 

Mijn liefde voor fotografie begon al op jonge leeftijd toen ik mijn eerste fototoestelletje won op een fancy-fair. Sindsdien heb ik diverse analoge en digitale camera's gehad, maar ik ben nog steeds bezig om mijn eigen stijl te ontwikkelen en mijn creativiteit te verbeteren.

 

Ik heb een MOOC fotografie gevolgd en ben lid geworden van Fotogroep Tegenlicht. Hierdoor ben ik in staat om mijn werk in te sturen voor internationale fotosalons, wat geleid heeft tot de kwalificaties "Qualified PSA" van de Photographic Society of America (PSA) en "Exellence FIAP" van de Féderation Internationale de l'Art Photographique (FIAP).

 

Naast fotografie vind ik het ook leuk om te 'spelen' met ChatGPT. De teksten op deze site en mijn blog zijn deels gegenereerd door ChatGPT, dus als het hier en daar wat hoogdravend is, dan heb ik ChatGPT niet goed gecorrigeerd.

 

Ik hoop dat mijn passie voor fotografie en technologie terug te vinden is in mijn werk en dat je ervan zult genieten!

bottom of page