top of page
  • Foto van schrijverKarine

Leve de lente!

Bijgewerkt op: 10 nov. 2023

Op een zonnige lentedag trokken de leden van "Fotogroep Tegenlicht" eropuit om de omgeving van Aken te verkennen. Tijdens onze maandelijkse foto-excursie kwamen we dit prachtige lentelandschap tegen. Dit inspireerde me om deze foto te maken.

De foto toont de prille lente in al zijn glorie. De bomen hebben net nieuwe blaadjes gekregen maar de structuur van de takken en de kruin is nog steeds zichtbaar. Het groen van de bladeren is nog niet helemaal volgroeid, waardoor er een zachte groene waas ontstaat. Drie bomen vallen op door hun schoonheid en sieren het lentelandschap op.


Achter een van de bomen staat een traditioneel vakwerkhuis dat perfect past bij de idyllische sfeer van het landschap. De combinatie van het groen van de bomen en het zachte wit van het huis zorgt voor een perfecte harmonie in de foto.

De foto toont ons hoe mooi de lente kan zijn en hoe de natuur weer tot leven komt. Het is alsof het lentelandschap wil zeggen: "hallo, hier ben ik weer, geniet van mijn prachtige kleuren en geuren".

De foto van het lentelandschap laat ons zien hoe krachtig en inspirerend de natuur kan zijn. Het toont ons hoe belangrijk het is om onze omgeving te koesteren en te beschermen, zodat we er nog jarenlang van kunnen genieten.

16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page